3F Superligaen

Lössl efter trænerfyring: Lodberg har gjort det rigtig godt

FC Midtjylland har fyret Albert Capellas som cheftræner og hevet Niels Lodberg ind som midlertidig styrmand. Målmand Jonas Lössl har masser af ros tilovers for afløseren.

Jonas Lössl er førstemålmand i FC Midtjylland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Det har været et trist forår i FC Midtjylland indtil videre.

Klubben er udenfor top seks, og de svigtende resultater i Superligaen har betydet Albert Capellas afsked som cheftræner i det midtjyske.

Den midlertidige afløser er fundet i Niels Lodberg, og den tidligere assistenttræner får ros med på vejen af klubbens førstemålmand Jonas Lössl.

– Der er en god stemning i truppen, og Lodberg har gjort det rigtig godt. Men selvfølgelig er det aldrig rart, når klubben er nødt til at sige farvel til personer, man har været sammen med næsten hver dag. Mit forhold til Albert (Capellas, red.) var godt, men klubben valgte at tage en konsekvens, og den vil jeg altid bakke op om, siger Lössl til klubbens hjemmeside.

Niels Lodberg om situationen i FC Midtjylland: Fokuserer ikke så meget på top seks

Med Niels Lodberg ved roret har spillerne i FC Midtjylland fået en opgave – at bidrage mere, end de modtager. Det har Jonas Lössl taget til sig.

– Jeg prøver at være en så god ‘soldat’ som muligt. Jeg er rutineret og har prøvet mange ting. Det klare budskab fra Lodberg har været, at man lige nu skal give mere til fællesskabet, end man skal tage. Det støtter jeg op om og forsøger at leve hundrede procent op til, siger han.

Fodboldekspert: Her er FC Midtjyllands mulige trænere

FC Midtjylland har brug for alle tre point i sidste kamp i Grundspillet mod Silkeborg IF for at gøre sig forhåbninger om top seks. Det midtjyske lokalopgør spilles på søndag, hvor der ligesom alle kampe i superligarunden er kick off klokken 15.00. Du kan se opgøret fra JYSK Park på TV3 MAX og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P