3F Superligaen

Niels Lodberg om situationen i FC Midtjylland: Fokuserer ikke så meget på top seks

Det er ikke top seks-ræset, der er i fokus i disse dage i FC Midtjylland. Det fortæller klubbens midlertidige cheftræner Niels Lodberg.

FC Midtjylland top seks Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det har været et par begivenhedsrige dage på Heden.

Tirsdag fyrede den kriseramte Superliga-klub cheftræneren Albert Capellas efter længere tids skuffende resultater i den hjemlige liga. Og siden er spekulationerne gået i gang i forhold til hvem der nu skal tage over.

Indtil videre er det assistenttræner Niels Lodberg, der har overtaget cheftrænergerningen midlertidigt i klubben. I et interview på FC Midtjyllands hjemmeside sætter Lodberg nogle perspektiver på det arbejde, der foregår i klubben i disse dage.

Ifølge ham så handler det i øjeblikket ikke om top seks-ræset. Det handler i stedet om glæde og energi.

– Det er klart, at der kommer ikke til at ske en eller anden revolution og alt muligt skal ændres. Selvfølgelig vil der være små nuancer i det. Men i det store hele har overskriften været at få noget glæde og energi ind i gruppen. Og det er lykkes rigtig godt i dag, indleder Niels Lodberg og fortsætter:

– Jeg tror, at det vigtigste for os det er et eller andet sted at koncentrere os om kampen mod Silkeborg. Se om vi kan få vendt skuden, så vi bagefter kan se hinanden i øjnene og sige ‘Vi har gjort alt, hvad vi overhovedet kunne’. Og så sker der, hvad der sker.

– I øjeblikket fokuserer vi egentlig ikke så meget på top seks. Det vigtigste nu her er kampen mod Silkeborg på søndag.

Ny cheftræner i FC Midtjylland? – nu svarer FCM-træneremne på rygterne

FC Midtjylland får svært ved at tilkæmpe sig en plads i top seks, når sidste runde af Superliga-grundspillet sparkes i gang søndag eftermiddag.

En række resultater skal i første omgang gå FC Midtjyllands vej, mens ulvene selv skal tage sejren, når klubben gæster Jysk Park søndag klokken 15:00. Kampen kan følges direkte på TV3 MAX og Viaplay.

Læs mere om, hvordan FC Midtjylland sikre sig en plads i top seks, når det hele afgøres søndag, herunder

Her er alle scenarierne for sidste spillerunde: Sådan ender dit Superliga-hold i top seks

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P