2 min læsningFodboldekspert: Her er FC Midtjyllands mulige trænere

Ken Ilsø, der til daglig er fodboldekspert på Viaplay, har tre klare bud på, hvem der kunne overtage tøjlerne i FC Midtjylland.

2 min læsning
Ny FCM-cheftræner. FC Midtjylland inviterer til pressemøde, hvor klubbens ny cheftræner vil blive præsenteret.

Albert Capellas er fortid hos Ulvene fra Herning, hvilket betyder, at de nu skal finde en ny mand, der skal tage roret.

Det er der mange, der har en mening om, hvem kunne være.

Fodboldeksperten Ken Ilsø vil ikke stå tilbage, og kommer derfor også med sine tre bud på, hvem han mener, kunne være den næste FCM-cheftræner.

Trænerduo bestående af Kristian Bach Bak & Jakob Poulsen:

– Det er fordi jeg tænker, at FC Midtjylland godt kunne bruge nogle, der virkelig kender klubben. Nogle, der kunne gå ind og tage fat og virkelig være verbale fra start af, men specielt det med at kende klubben ud og ind. Jeg tror ikke, at de skiltes på så fin vis med Jakob Poulsen, men det kunne da godt være, at han alligevel var interesseret i at komme til en lidt større klub, som jeg mener, at FC Midtjylland er.

Erling Moe (Molde FK):

Han har vundet to norske mesterskaber i de seneste fire sæsoner. Han har været i Molde gennem hele sin karriere. Først som holdleder, så assistenttræner og til sidst cheftræner. Så en mand, der har vist, at han godt kan knytte sig til ét sted, og ikke bare hopper videre, så snart at det lykkedes.

Per-Mathias Høgmo (BK Häcken):

Han vandt et fantastisk, og meget overraskende, mesterskab med Häcken. Jeg har også forhørt mig om, hvilken slags manager han er. For jeg synes, at man skal sætte to streger under, at han er manager. Han er en træner, der godt kan lide at trække sig en anelse tilbage, er enormt god til mandskabsbehandling og også god til det taktiske, men han har også brug for assistenter til at kommunikere det ud, siger Ken Ilsø.

Niels Lodberg om situationen i FC Midtjylland: Fokuserer ikke så meget på top seks

Om det ender med nogle af de tre eller det bliver en helt fjerde, håber FC Midtjylland på at kunne offentliggøre i løbet af landsholdspausen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer