1 min læsningVan Dijk med opråb til Liverpool: Det siger sig selv!

Virgil van Dijk er slet ikke i tvivl om, at Liverpool skal hente forstærkninger, når transfervinduet åbner til sommer.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v Liverpool - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 15, 2023 Liverpool's Virgil van Dijk looks dejected after the match REUTERS/Susana Vera

Virgil van Dijk anerkender den svære situation i Liverpool, og nu forklarer han, hvad han selv mener, at klubben bør gøre.

I kølvandet på Liverpools Champions League-exit onsdag aften har hollænderen udtalt, at det er helt indlysende, at Liverpool bør handle, når sommerens transfervindue åbner.

Både fordi klubben mangler ‘ny energi’, men også fordi at en håndfuld Liverpool-spillere har kontraktudløb denne sommer.

Det er især på midtbanen, der skal handles og her er ‘The Reds’ topprioritet fortsat det engelske stortalent Jude Bellingham.

– Hvis vi vil bevare den plads, som vi har haft de seneste fem år, så skal vi hente kvalitets-spillere – især, når så mange spillere forlader klubben, forklarer van Dijk og fortsætter:

– Jeg synes, at det siger sig selv, at vi skal hente spillere. Alle ved, at det bliver meget svært at finde de rigtige spillere, men i dette tilfælde skal klubben gøre deres arbejde.

Haltede fra banen mod Liverpool: Nu giver Benzema skadesopdatering frem mod El Clasico

Den hollandske forsvarsklippe mener yderligere, at holdet skal fokusere på at opnå en plads i top fire i Premier League, som famøst udløser kvalifikation til Champions League:

– Jeg tror, at det vil hjælpe os med, at gøre klubben mere attraktiv for nye spillere, fortæller han afslutningsvist til Belfast Telegraph.

Liverpool befinder sig i skrivende stund på sjette pladsen i Premier League, hvor de har seks point op til Tottenham på ligaens fjerde plads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer