2 min læsningOverrasket Lyngby-træner: De andre har ikke hentet så mange point

Lyngby Boldklub har halet gevaldigt ind på konkurrenterne i Superligaen efter forårets første fire kampe - og det er gået en anelse hurtigere, end de selv havde regnet med.

2 min læsning
Lyngby Boldklub har indhentet AaB og AC Horsens i Superligaaen.

Lyngby Boldklub er med igen.

Det står klart, efter oprykkerne i foråret har hentet to sejre og en uafgjort i forårssæsonens første fire kampe.

Under vinterpausen var der ellers langt op til de nærmeste konkurrenter, da Lyngby overvintrede på sidstepladsen med otte point – seks point efter AaB og 14 point efter AC Horsens.

Den kongeblå klub ligger nu side om side med AaB i bunden af tabellen, og hullet op til AC Horsens er svundet ind til syv point.

Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson understreger, at man hele tiden har haft fastholdt troen i klubben – men han medgiver, at det er gået hurtigt.

– Ja, det er gået lidt hurtigere, end jeg havde regnet med. Men det skyldes også, at vores konkurrenter ikke har hentet så mange point – men det er noget, som vi ikke kan styre. Man ved aldrig, hvad der kommer til at ske i andre klubber, siger Freyr Alexandersson til campo.dk og fortsætter:

– Så ja. Primært på grund af, at de andre ikke har hentet så mange point, som jeg havde forventet, og derfor har vi rykket os rigtig hurtigt op i tabellen.

AaB har hentet et enkelt point i foråret, mens AC Horsens har tabt fire ud af fire mulige.

Lyngby-chef: Ikke kun tre klubber, der skal kæmpe om overlevelse – der kommer til at være fire

Lyngby Boldklub har muligheden for at tage et stort skridt mod overlevelse i Superligaen søndag, når de i grundspillets sidste runde tager imod AC Horsens hjemme.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer