Champions League

Hvornår trækkes der lod til Champions League-kvartfinalerne? – få svaret her

Deltagerne i Champions League-kvartfinalerne er fundet. Få det fulde overblik på, hvornår lodtrækningen til de kommende runder af Champions League finder sted her.

Champions League lodtrækning kvartfinale
Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Opdateret 17. marts 12:20 – efter endt Champions League lodtrækningse resultatet senere i artiklen

Bliv klar til den store Champions League lodtrækning!

Otte store europæiske klubber er tilbage i bowlen, når lodtrækningen til den kommende runde af Champions League løber af stablen.

Manchester City, Benfica, Real Madrid, AC Milan, Napoli, Chelsea, Inter og Bayern München. Blandt disse klubber skal vinderen af Champions League 2022/23 findes.

I første omgang venter Champions League-kvartfinalerne, hvor det over to indbyrdes opgør skal afgøres, hvilke fire klubber der er tilbage i semifinalerne, og dermed blot har et sidste bump på vejen, før det gælder Champions League-finalen. Men hvem møder hvem?

Det afgøres fredag den 17. marts, når der er Champions League lodtrækning i House of European Football i Nyon. Ceremonien sættes i gang klokken 12:00.

Faktisk vil der blive trukket lod om den resterende del af denne udgave af Champions League. Således vil der i første omgang blive trukket lod om opgørene i Champions League-kvartfinalerne, hvorefter der vil blive trukket lod om Champions League-semifinalerne, før der til sidst vil blive trukket lod om, hvem der vil have hjemmebanen i Champions League-finalen af administrative årsager.

Da turneringen er nået frem til kvartfinalerne, vil reglen om, at man ikke kan møde en klub fra samme land ligeledes blive annulleret.

Historiske Haaland tangerer vild Champions League-rekord

De første opgør i kvartfinalerne i Champions League vil efter planen finde sted tirsdag den 11. og onsdag den 12. april, mens returkampene løber af stablen den 18. og 19. april.

Semifinalerne bliver afviklet den 9. og 10. maj, mens returopgørene spilles den 16. og 17. maj. Det hele skal til sidst afgøres i den store Champions League-finale lørdag den 10. juni.

Opdateret:

Lodtrækningen til den resterende del af Champions League-sæsonen har nu fundet sted. Se resultatet af lodtrækningen i de to links herunder – først lodtrækning til Champions League-kvartfinalerne og derefter til Champions League-semifinalerne

Så er der trukket lod – sådan ser Champions League-kvartfinalerne ud
Disse hold kan mødes i Champions League-semifinalerne – se lodtrækningen her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P