Premier League

United-legende om Liverpool: Small club mentality!

Den tidligere Premier League-vinder i Manchester United, Rio Ferdinand, har ikke meget til overs for mentaliteten i Liverpool.

Den tidligere Premier League-vinder hos Manchester United, Rio Ferdinand, er ikke imponeret over mentaliteten i Liverpool.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

En 7-0-sejr over Manchester United blev fulgt op med et 1-0-nederlag til bundholdet Bournemouth.

Den seneste uge har været op og ned for Liverpool i Premier League, hvor de først så ud til at have kurs mod en placering i top-fire for derefter at få de ambitioner bombet godt og grundigt tilbage takket været et mål fra danske Philip Billing.

Chok-sejren på Anfield skabte selvsagt en del påstyr mellem fangrupperinger fra de to ærkerivaler, men også hos klubbernes tidligere spillere og nuværende tv-eksperter har bølgerne gået højt.

En af disse er den tidligere Manchester United-forsvarer, Rio Ferdinand, der efter det, der kun kan have været en hård uge, fik lidt tiltrængt taletid.

– Det er ‘small club mentality’. Det skriger ‘small club’. Skrige og råbe da de slog United, og ja; de smadrede os – ingen tvivl. Den måde [Graeme] Souness og [Jamie] Carragher fejrede det, den måde de forsøgte at opildne gutterne (Roy Keane og Gar Neville, red.), og så går det sådan for deres hold i weekenden. De burde skamme sig, lyder det fra Rio Ferdinand i hans egen podcast.

Jamie Carragher tager tykt pis på Peter Schmeichel: 7-7-7

Manchester United fulgte selv op på klubbens største Premier League-nederlag med en 4-1-sejr over spanke Real Betis i Europa League, mens det i weekenden kun blev til 0-0 mod bundholdet Southampton.

Manchester United spiller returopgør mod Real Betis torsdag, mens Liverpool allerede onsdag skal i aktion, når de skal forsøge at vende et 2-5-nederlag til Real Madrid i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P