2 min læsningJamie Carragher tager tykt pis på Peter Schmeichel: 7-7-7

Der er næppe nogen tvivl om, hvem henholdsvis Jamie Carragher og Peter Schmeichel holder med i Premier League, og tirsdag aften kunne Carragher ikke lade være med at drille Schmeichel med ydmygelsen på Anfield i søndags.

2 min læsning
Liverpool-legenden Jamie Carragher tager tykt pis på Manchester Uniteds danske legende Peter Schmeichel efter Liverpools 7-0-sejr over United.
Foto: CBS Sports Golazo

Nogle gange må man bare lægge sig fladt ned.

Sådan har de fleste i Manchester United samt klubbens fans formentlig haft det, efter 7-0-ydmygelsen mod ærkerivalerne fra Liverpool søndag.

To af klubbernes legender var tirsdag aften begge på arbejde for CBS Sports til Champions League-opgøret mellem Chelsea og Dortmund, da den tidligere Liverpool-anfører, Jamie Carragher, fra studiet havde en række spørgsmål til Manchester Uniteds tidligere danske målmand Peter Schmeichel.

Spørgsmålene dækkede dog over en række slet skjulte stikpiller til den blonde dansker med henvisning til 7-0-ydmygelsen på Anfield i søndags.

– Vi kommer til den del af Champions League [..] vi er kommet til marts – den 7. marts [..] Altså den 7. marts, hvor vigtigt føles det at være på Stamford Bridge, lød det første spørgsmål fra Jamie Carragher.

Den tidligere danske landsholdsmålmand så straks ud til at fange Carraghers stikpille og forsøgte sig med at lade som om, at han ikke kunne høre spørgsmålet.

Det fik ikke Carragher til stoppe, og med en 7UP-sodavand i hånden fortsatte han:

– Lad mig spørge om noget andet. Jude Bellingham er der. Vi regner med, at han skal videre til sommer. Hvad tror du, han kommer til at koste? Det må starte med et 7-tal?

Highlights: 7-0! Liverpool ydmygede Manchester United – Salah slog rekord

– Peter, du skal til AC Milans kamp mod Tottenham i morgen. En anden storkamp. Her snakker vi om de syvdobbelte Champions League-vindere. De syvdobbelte vindere!

Selvom den danske målmand forsøgte sig med et comeback, blev den ikke rigtigt købt. Peter Schmeichel kan dog glæde sig over, at han i sine ni indbyrdes opgør med Jamie Carragher har trukket sig sejrrigt ud af de fem, mens Carragher kun var med til at slå Schmeichel tre gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer