LaLiga

Medie: Premier League-giganter lurer på Barca-juvel

En stor bommert i FC Barcelona kan ende med at koste den catalanske klub dyrt i form af en midtbanestjerne.

Gavi kan være på vej til Liverpool eller Manchester City
Soccer Football - LaLiga - Villarreal v FC Barcelona - Estadio de la Ceramica, Villarreal, Spain - February 12, 2023 FC Barcelona's Pedri celebrates scoring their first goal with Robert Lewandowski and Gavi REUTERS/Pablo Morano
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpools og Manchester Citys interesse i en midtbanestjerne plejer at omhandle Jude Bellingham, men ikke denne gang.

Engelske The Times skriver nemlig, at de to storklubber lige nu lurer på spanske Gavi, da FC Barcelona angiveligt har sovet i timen.

Den spanske storklub blev i september enige med Gavi om en ny kontrakt, der inkluderede en frikøbsklausul på omkring 7,5 milliarder kroner for den unge juvel.

LaLiga forsøgte dog at blokere kontrakten, da de ikke mente, at Barca kunne betale spillerens årlige løn på omkring 60 millioner kroner.

FC Barcelona fik i en domstolsafgørelse, en dato sat i sigte, hvor de skulle have styr på Gavis kontraktuelle forhold, ellers ville kontrakten gå tilbage til spillerens ungdomskontrakt, som han var på, inden forlængelsen i september.

Men som det ser ud nu, så er Barca angiveligt ikke i stand til at betale hans årlige løn, datoen er overskredet og Gavi har derfor muligheden for at skifte på fri transfer til sommer, da han ikke er registreret.

God timing: Barca-stjerne kan være tilbage til El Clásico

Det er her Liverpool og Manchester City kommer ind i billedet.

Begge klubber leder eftersigende efter en ny midtbaneprofil, og Jürgen Klopp skulle have forespurgt på Gavi i sommerens transfervindue. Han blev dog blankt afvist.

Præsidenten for LaLiga, Javier Tebas er dog også ganske klar i spyttet, når det kommer til Gavis situation.

– Gavis registrering kom én dag for sent. Barca vil appelere dommen, og en dommer vil beslutte, hvad der skal ske. Men det er ret simpelt.

– Barcelona har ikke et lønbudget til den kommende sæson, fordi de startede med negative tal, men indtil den 30. juni har de mulighed for at øge deres budget, siger Tebas.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P