LaLiga

God timing: Barca-stjerne kan være tilbage til El Clásico

FC Barcelona møder i weekenden Real Madrid hjemme på Campo Nou i den spanske LaLiga.

FC Barcelona kan have midtbanespilleren Pedri tilbage til El Clasico mod Real Madrid, efter han har siddet ude med en skade siden midten af februar.
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix

To af de kommende tre kampe for FC Barcelona er hjemmekampe mod Real Madrid.

På søndag tager Barca imod sine evige rivaler i ligaen, mens der den 5. april venter endnu et opgør – igen på Camp Nou – denne gang i den spanske pokalturnering Copa del Rey.

FC Barcelona genetablerede søndag sit forspring på ni point ned til netop Real Madrid med en 0-1-sejr over Athletic Club, men selvom det var den tredje sejr i træk, så har det ikke set super overbevisende ud for Xavis mandskab på det seneste.

Sejren i Bilbao var tredje 1-0-sejt på stribe for FC Barcelona, der inden de tre sejre tabte til både Manchester United i Europa League og til Almeria i LaLiga.

Der kan dog være gode nyheder på vej for Xavi.

Barca-cheftræneren kan nemlig vise sig at have sin midtbaneprofil, Pedri, tilbage til den vigtige ligakamp mod rivalerne. Pedri har ifølge Marca trænet med resten af truppen mandag, og med mindre han skulle få tilbagefald, kunne han gøre comeback i El Clásico.

Medie: ‘Ny’ mulighed åbner sig for Harry Kane

Pedri har siddet ude, siden han den 16. februar blev skadet og måtte lade sig udskifte i det første af de to Europa League-kampe mod Manchester United.

Med Pedri tilbage i truppen kan Xavi råde over en næsten fuld trup til kampen mod Real Madrid. Kun Ousmane Dembélé er således skadet.

FC Barcelona rejste søndag til Baskerlandet og Bilbao velvidende, at et gult kort til enten Raphinha, Ferran Torres, Franck Kessie eller Sergio Busquets ville udløse en karantæne, men alle fire spillere holdt sig i skindet i kampen mod Athletic, og de er derfor alle til rådighed.

For både FC Barcelona og Real Madrid resterer der 13 kampe i LaLiga forud for det interne møde, der potentielt kan se FC Barcelona skabe et hul på 12 point. Omvendt kan Real Madrid genetablere spændingen, da en sejr vil bringe dem indenfor seks points afstand af rivalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P