2 min læsningLiverpool-profil inden returopgøret mod Real Madrid: Minder lidt om noget vi har gjort før

Liverpool kommer på en svær opgave, når de onsdag skal forsøge at sejre over Real Madrid med mindst tre mål - Trent Alexander-Arnold synes dog, at det minder om noget man har gjort før.

2 min læsning
Liverpool - Real Madrid, Champions League.

Det ser svært ud.

Liverpool skal onsdag forsøge at sejre med minimum tre mål over Real Madrid på Santiago Bernabeu, hvis den engelske storklub vil fortsætte færden i Champions League.

Således blev det til et 5-2-nederlag på Anfield i første opgør. Liverpool kan dog trods alt trøste sig med, at reglen om udebanemål ikke er et ekstra benspænd i onsdagens kamp.

Men selvom en 3-0-sejr til Liverpool vil være nok til at sende kampen i forlænget spilletid, skal der nu nok alligevel noget helt ekstraordinært til, hvis det skal lykkes for Jürgen Klopp og co.

Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold forsøger forud for opgøret at fastholde troen på videre avancement, ligesom han måske samtidig forsøger sig med lidt ‘mind games’ rettet mod Real Madrid-spillerne.

I hvert fald minder han om, at man har klaret en lignende bedrift tidligere.

– For at være helt ærlig, så bliver vi nødt til at præstere noget helt specielt i Spanien, siger Trent Alexander-Arnold til Liverpool ECHO og fortsætter:

– Men, du ved, det er en af dem, hvor det minder lidt om Barcelona-kampen, hvor vi ligesom også spillede uden at have noget at tabe.

– De har en tremålsføring, og hvis vi går ud og ender med ikke at gå videre, så okay – vi var tre mål nede, og det er, hvad det er. Så vi føler intet pres.

Trent Alexander-Arnold refererer til Liverpools videre avancement fra Champions League-semifinalen mod FC Barcelona tilbage i 2019. Her tabte man det første opgør med 3-0, inden man altså sensationelt formåede at sejre med 4-0 i returopgøret mod den catalanske storklub.

United-legende om Liverpool: Small club mentality!

Kampen mellem Real Madrid og Liverpool bliver fløjtet i gang i Madrid onsdag klokken 21.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer