1 min læsningMedie: Mangeårig Premier League-profil modtager kæmpe millionbud fra saudi-arabisk klub

Den nuværende Crystal Palace-spiller kan potentielt se frem til en løn på svimlende 76 millioner kroner om året, hvis han takker ja til tilbuddet.

1 min læsning
Wilfried Zaha har angiveligt fået et lukrativt tilbud fra Saudi-Arabien.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er aldrig blevet til mere end stjernstatus i Crystal Palace for Wilfried Zaha.

Den dribleglade ivorianer har ellers i mange år været rygtet til større adresser i Premier League, men væk fra Palace er han aldrig kommet.

Men nu ligger der eftersigende et lukrativt tilbud på kantspillerens skrivebord fra saudi-arabiske Al-Ittihad, som kan vise sig svært at sige nej til.

Ifølge den engelske avis Daily Mail skulle den saudi-arabiske klub have tilbudt Wilfried Zaha svimlende 76 millioner kroner per sæson, hvis han er villig til endelig at vriste sig fri af kløerne på The Eagles.

Den tidligere Manchester United-spiller har kontraktudløb til sommer og skulle angiveligt i øjeblikket udforske sine muligheder.

I mellemtiden virker Crystal Palace ikke klar til at lade deres stjernespiller smutte og ifølge Daily Mails informationer skulle man være i færd med at forberede et kontra-bud til Zaha, som vil gøre Zaha til den bedstlønnede spiller i klubbens historie.

Mål og Highlights: Se Haaland sikre City sejren mod Crystal Palace og Joachim Andersen

Således skulle klubben være klar til at betale dribleren 200 tusind pund – svarende til næsten 1,7 millioner kroner om ugen for at holde ham i klubben.

I indeværende sæson har Wilfried Zaha spillet 21 kampe for Palace og scoret seks mål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer