1 min læsningMedie: Flere Premier League-giganter i krig om portugisisk tacklingsmonster

Over en håndfuld af Premier Leagues største klubber har eftersigende øje på den portugisiske midtbane-dynamo.

1 min læsning
Joao Palhinha er angiveligt på blokken i seks store Premier League-klubber.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ombejlet må være det rette ord til at beskrive portugisiske, Joao Palhinha.

Fulhams guldklump har gang i en forrygende sæson for de velspillende oprykkere, der ligger på en flot ottendeplads i Premier League.

Palhinha har ageret anker på Fulham-midtbanen hele sæsonen og er i øjeblikket den spiller på tværs af alle Europas fem store ligaer, der har lavet flest tacklinger overhovedet.

Nu er hans flotte præstationer angiveligt blevet bemærket på langt større adresser end den lille London-klub.

Ifølge engelske The Sun skulle der nærmest være seks på stribe af de traditionelle top seks-klubber i forhold til, hvor interessen skulle komme fra.

Således skulle Manchester United, Newcastle, Liverpool, Chelsea, Arsenal og Tottenham alle have et vågent øje på portugiseren, der kom til Fulham sidste sommer fra Sporting Lissabon.

Her betalte Fulham ifølge The Sun omkring 143 millioner kroner for ham, men klubben kan angiveligt se frem til at gøre sig en fornuftig handel, hvis de har lyst til at skibe ham afsted allerede til sommer.

Medie: ‘Ny’ mulighed åbner sig for Harry Kane

The Sun mener nemlig at vide, at hans værdi er mere end fordoblet og et eventuelt salg kan ende med at sende 337 millioner kroner i Fulham-kassen.

Nok har Palhinha vist sig flot frem i Premier League, men den høje pris presses også op af, at han stadig har over fire år tilbage på sin kontrakt med Fulham, som løber ud i sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer