Mål og Highlights: Se Chelsea få tredje sejr på stribe – denne gang mod Leicester

Hvis Chelseas sæson skal reddes i Premier League, så skulle de gerne vinde lørdag eftermiddag mod Leicester City. Se alle mål og highlights i artiklen.

Chelsea jagter sejren mod Leicester CIty
Soccer Football - Premier League - Leicester City v Chelsea - King Power Stadium, Leicester, Britain - March 11, 2023 Leicester City's Ricardo Pereira in action with Chelsea's Marc Cucurella REUTERS/Toby Melville EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Chelsea fik tirsdag en vigtig oprejsning i sæsonen, da de gik videre i Champions League mod Dortmund. Det skulle de lørdag forsøge at bygge videre på, da de besøgte King Power Stadium i Leicester.

Chelsea kom foran efter 39 minutter, da den tidligere Leicester-spiller Ben Chilwell sendte bolden i kassen, men den føring blev udlignet af Patson Daka senere i første halvleg. Kai Havertz ville dog lege med, så dybt i overtiden af første halvleg, gjorde han det til 1-2.

I anden halvleg lukkede Mateo Kovacic opgøret med sit karatehug efter oplæg af den dyre ukrainer, Mykhailo Mudryk. Flere mål blev det ikke til, og Chelsea tog dermed sejren.

Leicester City 0-1 Chelsea (Ben Chilwell 11′):

Leicester City 0-1 Chelsea (João Felix rammer stolpen 24′):

Leicester City 1-1 Chelsea (Patson Daka 39′):

Leicester City 1-2 Chelsea (Kai Havertz 45+5′):

Leicester City 1-3 Chelsea (Mateo Kovacic 78′):