1 min læsningLykkelig Rösler storroser AGF-profil efter forløsende sejr: Jeg ved ikke, hvorfor folk er så kritiske overfor ham

Uwe Rösler er selvfølgelig lykkelig over at have sikret billetten til mesterskabsspillet og har særligt ros til én AGF-spiller.

1 min læsning
Uwe Rösler forstår ikke, hvorfor Nicolai Poulsen ikke får mere kredit.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Uwe Rösler har fået vendt skuden i AGF for nu.

Efter en skrækkelig sæsonstart sørgede tyskeren og resten af AGF mandag aften for, at man alligevel skal spille med om medaljer i mesterskabsspillet denne sæson.

Efter opgøret havde Rösler selvfølgelig mange positive ting at sige om præstationen i Randers, og særligt en spiller fik, hvad der ifølge ham selv er tiltrængt, ros.

I interviewet med Viaplay pegede Rösler pludselig ud af kameraets rækkevidde, hvor AGF’s midtbane-slider Nicolai Poulsen stod.

– Ham, der står derovre, Nicolai Poulsen. Af en eller anden grund får han ikke den kredit, han fortjener, indledte AGF-cheftræneren og fortsætter:

– Han gav os det første mål i dag, hvor han vandt tacklingen og spiller en virkelig intens, men fair kamp for os og får ingen gule kort. Denne gut, jeg ved ikke, hvorfor folk er så kritisk overfor ham, men vi er meget glade for at have ham.

AGF-helt vidste ikke, han havde sikret top seks: Er vi gået videre?

Nicolai Poulsen spillede mandag sin kamp nummer 120 for AGF og var en stor del af sejren over Randers.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer