3F Superligaen

Neestrup: Vores største individualist er vores hold

FC Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, sætter ord på de gode relationer, der er på holdet, efter søndagens udesejr over AC Horsens.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Guld-drømmen lever i København.

Efter søndagens sejr mod AC Horsens, indtager FCK nu andenpladsen med kun et enkelt point fra Superligaens førerhold, FC Nordsjælland.

Snakken om potentielle guldmedaljer kommer dog ikke som en overraskelse for FCK-bossen, Jacob Neestrup, der mener, at hans hold har vist mesterskabs-klasse i lang tid.

– De præstationer, vi har lagt for dagen i en lang periode nu, er det, der skal bære det (kampen om mesterskabet, red.), lyder det fra Jacob Neestrup.

Selvom Neestrup er glad for at se sine spillere få ros, mener han, at det er kollektivet, der bærer individualisterne i FC København.

– Det er det, spillerne har sammen, de relationer de har i omklædningsrummet og på banen, det er det, der bærer vores bedste spillere. Vores største individualist er vores hold.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.

Neestrup gav spillerne skæld ud i pausen: Det var på sin plads – vi var pivringe

FCK står ansigt til ansigt med tredjepladsen fra Viborg, når de tørner sammen i sidste spillerunde af grundspillet i Superligaen søndag den 19. marts. Der er kickoff i Parken klokken 15:00 og kampen bliver vist på Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P