2 min læsningTrods stor taknemmelighed fra Vallys: Vil gøre alt for at slå Silkeborg

Brøndbys Nicolai Vallys han kun gode ting at sige om sin tid i Silkeborg IF, som han for første gang skal stå overfor med blå-gule farver på.

2 min læsning
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Nicolai Vallys blev for nyligt kåret som månedens spiller i Superligaen.

Den varme Brøndby-offensiv står noteret for syv mål og seks assists i 17 Superliga-optrædener for de blå-gule fra Vestegnen.

Søndag skal Vallys og resten af Brøndby-mandskabet forsøge at tage en vigtig sejr, når de møder Silkeborg IF på Brøndby Stadion. En klub, som Nicolai Vallys har tilbragt det meste af sin senior-karriere i.

Vallys kom til Brøndby i sommerens transfervindue, efter han, og resten af Silkeborg-holdet, brændte Superligaen af og endte på en velfortjent tredjeplads.

Nu står den 26-årige offensive spiller for første gang overfor den klub, der tog sig så godt af ham.

– Det bliver selvfølgelig rigtig sjovt at spille mod nogen af dem, som man har spillet sammen med i tre år. Det betyder jo bare noget ekstra når man møder sine gamle holdkammerater. Det er faktisk første gang, jeg prøver det – nogensinde. Jeg glæder mig.

– Taknemmeligheden er stor. Jeg kom jo lidt som en dreng herovrefra (Sjælland, red.), som ikke rigtig vidste hvad fanden der skete ovre i Jylland. De tog enormt godt imod mig, så der er stor taknemmelighed den vej, siger han i et interview med Onside.

Joe Bell: Vi har chancen for at komme tilbage på sporet

Selvom Vallys har tilbragt nogle gode år i Søhøjlandet, er der ingen vedvarende kærlighed at finde på søndag, når det går løs.

– Jeg vil gøre alt for at slå Silkeborg. 100 procent.

Superliga-braget mellem Brøndby og Silkeborg sparkes i gang søndag den 12. marts klokken 18:00. Kampen bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer