3F Superligaen

Joe Bell: Vi har chancen for at komme tilbage på sporet

Brøndby måtte gå tomhændet fra et tæt pakket Lyngby Stadion søndag, og ifølge midtbanespilleren handler det nu om at komme tilbage på sporet forud for søndagens Superliga-brag.

Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mesterskabsspillet er inde for rækkevidde.

Søndag den 12. marts har Brøndby IF en skæbnesvanger kamp mod Silkeborg, der i skrivende stund indtager sjettepladsen, mens de blå-gule ligger på ottendepladsen.

Brøndbys new zealandske midtbane-mand, Joe Bell, siger, at det er vigtigt, at Brøndby er fuldt forberedte på kampen mod de røde fra Søhøjlandet .

– Vi har chancen for at komme tilbage på sporet. Det bliver en stor kamp og meget vigtigt for vores mål om at nå top seks.

– Mange af os har prøvet at spille mod Silkeborg før, så jeg tror, at vi mere eller mindre har styr på, hvad det er, vi kan forvente af deres spil med bolden.

– Vi har også gjort store fremskridt i forhold til, hvad vi gerne vil opnå med vores spil, siger Joe Bell til Brøndby TV.

Selvom holdet fra Vestegnen tabte noget overraskende til Lyngby søndag, forholder Joe Bell sig optimistisk forud for opgøret mod Silkeborg.

– Vi er alle professionelle, og vi arbejder os forbi det så hurtigt, som vi kan. Vi ved godt, at det er vigtigt at flytte vores fokus henimod den kamp, der ligger foran os.

– Vi har haft muligheden for at få styr på følelserne og indstille vores fokus, så vi føler os godt forberedte til kampen på søndag.

Kæmpe overraskelse: Brøndby taber ude mod Lyngby

Med kun to kampe tilbage inden slutspillet, skal Brøndby finde det tunge skyts frem, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om at spille med i den sjove ende af tabellen.

Udover søndagens kamp mod Silkeborg, møder Brøndby Superliga-duksene fra FC Nordsjælland i sidste spillerunde søndag den 19. marts klokken 15:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P