LaLiga

Lewandowski om Barca: Måske virker tiki-taka ikke nu

Robert Lewandowski spiller på et Barcelona-hold, der forsøger at komme tilbage på tidligere tiders niveau. Den polske angriber tror dog ikke, at vejen til succes skal ske gennem tiki-taka.

Robert Lewandowski har fortsat sin målfarlighed i FC Barcelona efter skiftet fra Bayern München.
Foto: REUTERS/Carl Recine.

Er tiden løbet fra tiki-taka?

Det tror Robert Lewandowski, der mener, tiden er en anden, end da stilen var kendetegnende for FC Barcelonas succes.

Derimod mener den polske angriber, at klubben skal tilpasse sig i jagten tilbage til tidligere tiders styrke.

– Barcas DNA er altid at forsøge med godt spil, men fodbold ændrer sig. Vi er nødt til at tilpasse os. Barcelonas fodbold for 10 år siden fungerer ikke på samme måde nu. Måske ville tiki-taka ikke virke nu, siger Lewandowski ifølge Marca.

PORTRÆT: FC Barcelona – Mere end en klub

Vejen tilbage til den absolutte verdenselite for FC Barcelona efter nogle magre år både resultat- og spillemæssigt samt økonomisk er dog ikke hurtigt tilbagelagt, advarer Robert Lewandowski, der dog mener, klubben er på rette vej.

– I fodbold er det ikke let at ændre ting på en uge eller en måned. Du skal være tålmodig. Alt er på skinner, siger han.

Barca kørte sejren i land med 10 mand på banen

I skrivende stund ligger FC Barcelona på førstepladsen i LaLiga med ni point ned til de evige rivaler fra Real Madrid på andenpladsen. Samtidig er catalanerne fortsat med i Copa del Rey. Sæsonen kan ende på flere måder, fortæller Lewandowski.

– Vi skal tro på, at alt er muligt, men det er stadig tidligt, siger den 34-årige angriber, der også giver et indblik i sine tanker om, hvornår det er tid til at sætte støvlerne på hylder:

– Jeg tænker ikke på, hvor længe jeg bliver i Barca. Jeg vil fortsætte med at spille på højeste niveau i nogle år endnu. Det bliver ikke et eller to, det bliver mere.

Medie: Barca går efter ung Bundesliga-profil – har allerede været i kontakt

Lewandowski og Barcelona skal i næste kamp op mod Athletic Bilbao på udebane søndag. LaLiga-opgøret på San Mames fløjtes i gang klokken 21.00, og du kan se det på TV2 Sport X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P