Barca kørte sejren i land med 10 mand på banen

FC Barcelona sejrede søndag med 1-0 over Valencia, til trods for at den sidste halve time blev spillet i undertal.

FC Barcelona slog Valencia med 1-0 i LaLiga.

Det spanske mesterskab ser ud til at ende i Barcelona.

I hvert fald er FC Barcelona i færd med en sæson, hvor der skal mere end bare almindelig modvind til, før man ikke henter tre point i ligakampene.

Søndag blev det således til en 1-0-sejr over Valencia, til trods for at den catalanske storklub var i undertal den sidste halve time af opgøret.

Kampens enlige mål faldt efter et kvarter, da Raphinha kom først på bolden og headede Barca i front.

10 minutter inde i anden halvleg havde Ferran Torres muligheden for at udbygge føringen til 2-0, men han brændte sit forsøg fra 11-meterpletten.

Fire minutter senere fik Ronald Araujo et rødt kort, og Barca var derfor reduceret til 10 mand i den sidste halve time.

Et brændt straffe og et rødt kort til trods, formåede Barca altså at stå imod og køre 1-0-sejren i land.

Danske Andreas Christensen var med fra start og spillede hele kampen.