2 min læsningMedie: Barca går efter ung Bundesliga-profil – har allerede været i kontakt

FC Barcelona har fået øjnene op for den 19-årige Leverkusen-spiller, og den catalanske storklub har allerede været i kontakt.

2 min læsning
Florian Wirtz er angivelig på radaren i FC Barcelona.
Foto: REUTERS/Eric Gaillard.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

520 millioner kroner.

Det er ifølge Transfermarkt markedsværdien på den unge Leverkusen-profil Florian Wirtz. Den høje pris afskrækker dog ikke FC Barcelona, som meldes interesseret i at hente den offensive midtbanespiller.

Ikke nok med interessen, så har storklubben også været i kontakt for at forhøre sig om muligheden for at hente den tyske landsholdsspiller. Det skriver spanske Sport.

Vejen til kontakt med Florian Wirtz skulle angiveligt være sket gennem teenagerens far med henblik på at hente Wirtz til Catalonien i det kommende transfervindue.

Men FC Barcelona er ikke den eneste storklub, der har fået øjnene op for Florian Wirtz. Også Bayern München, der plejer at være god til at hente Bundesligaens største stjerner til det sydlige Tyskland, skulle have set sig varm på offensivspilleren.

Barca kørte sejren i land med 10 mand på banen

Florian Wirtz har været ude for Leverkusen det meste af sæsonen på grund af en korsbåndsskade, hvilket også holdt ham ude af Tysklands VM-trup. Men siden comebacket i januar har den unge tysker haft flere fine præstationer i de 10 kampe, det er blevet til for Leverkusen.

Her har Wirtz, der har fire landskampe under bæltet for Tyskland, lavet seks assists og scoret to mål, hvilket understreger, at han er en af de mest spændende talenter i Tyskland.

Frenkie de Jong dræber alle transfer-rygter

Kontrakten mellem Wirtz og Leverkusen udløber først til sommer 2027, og der er dermed også god tid for Leverkusen til at sørge for at få en god pris for Wirtz, hvis klubben skal lokkes til at sælge.

Næste mulighed for at vise sig frem for Florian Wirtz er på søndag, hvor Leverkusen skal op mod Jens Stages Werder Bremen på udebane. Bundesliga-opgøret fløjtes i gang klokken 17.30 på Weserstadion, og du kan se kampen på TV3 Max og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer