Champions League

Ancelotti: Benzema er klar mod Liverpool

Karim Benzema har de sidste tre dage ikke været at finde på træningsbanen i Madrid, hvorfor spekulationer om franskmandens chancer for at spille Champions League ottendedelsfinalen er blevet sået.

Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er klar til onsdagens opgør.

Sådan lyder meldingen fra Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, efter spekulationer om, hvorvidt Karim Benzema er med mod Liverpool.

Franskmanden pådrog sig en skade i anklen, men ifølge Ancelotti ser det ikke så alvorligt ud, som man kunne have tænkt.

– Han er startet op med individuel træning i dag, og han vil være tilgængelig mod Liverpool på onsdag, lyder det fra Ancelotti på et pressemøde fredag.

Den 35-årige Ballon d’Or vinder har ikke fundet sidste sæsons fænomenale form, da han har været ude dele af sæsonen med sporadiske skader, men derfor er han stadig en vigtig del af Ancelottis mandskab

– Det er uundgåeligt, at det påvirker holdet, fordi Benzema er så vigtig. Især med den sæson han havde sidste år. Han har også scoret mål for os denne sæson, og han vil fortsætte med at være vigtig indtil slutningen af sæsonen, siger Real-bossen.

Benzema har spillet 27 kampe for ‘Los Blancos’ i denne sæson, hvor han har nettet 18 gange og lavet fem oplæg.

Medie: Real Madrid vil have Mikel Arteta som ny træner

Real Madrid skal holde Liverpool fra fadet og forsvare sin 5-2 føring onsdag den 15. marts, når de to holder møder hinanden på Santiago Bernabéu. Kampen sparkes i gang klokken 21:00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P