1 min læsningMedie: Real Madrid vil have Mikel Arteta som ny træner

Hvis Real Madrid og Carlo Ancelotti skulle vælge at gå hver til sit efter sæsonen, så vil den spanske kongeklub angiveligt hente Arteta som ny træner.

1 min læsning
Mikel Arteta vil have sine to point tilbage efter en VAR-fejl snød Arsenal for sejren mod Brentford i Premier League.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fra Premier League-vinder til Real Madrid.

Det er eftersigende en mulighed for Arsenals spanske manager, Mikel Arteta.

Det spanske medie Remontada Blanca skriver nemlig, at Arteta skulle være øverst på Real Madrids liste, hvis Ancelotti er fortid efter denne sæson.

Ancelottis fremtid i det spanske skulle være på vippen, da Real Madrid i den hjemlige liga er ni point efter FC Barcelona. Dog kan en eventuel Champions League-sejr ændre på det syn.

Samtidig er Real Madrids præsident, Florentino Perez, meget imponeret af Artetas reformation af Arsenal. Derudover skulle det heller ikke tale imod Artetas kandidatur til posten, at han er spanier.

Noget der dog ikke taler til Mikel Artetas fordel er, at han som ungdomsspiller var at finde i FC Barcelona, og måske ikke er interesseret i at skifte til deres største rivaler, da det kan ødelægge en mulig fremtid i den catalanske hovedstad.

Medie: Et skifte til rivalerne under opsejling? Tottenham interesseret i tidligere Arsenal-keeper

Arteta har ligeledes en kontrakt, der løber indtil sommeren 2025, så det formodes, at Real Madrid skal have overtalelsesevnerne i orden, hvis de skal lokke ham til den spanske hovedstad.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer