2 min læsningÅh nej! Landsholdet ramt af endnu en skade

Det danske landshold er ramt af skader i øjeblikket. Nu risikerer Kasper Hjulmand at modtage endnu et afbud.

2 min læsning
Kasper Dolberg er usikker til de kommende landskampe.
Foto: REUTERS/Fabian Bimmer.

Hjernerystelse.

Det er årsagen til, at Kasper Dolberg ikke er i spil for Hoffenheim til søndagens Bundesliga-kamp.

Dermed er det også et spørgsmål, om den blonde angriber bliver klar i tide til at kunne tørne ud for Danmark i de kommende landskampe, hvor flere spillere har meldt fra med skader.

– Dolberg fik en hjernerystelse under træning. Han scorede faktisk et flot mål fra et indlæg, men desværre ramte han hovedet på Ozan Kabak. Han vil bestemt ikke være en mulighed til kampen, sagde Hoffenheim-cheftræner, Pellegrino Matarazzo, på et pressemøde fredag ifølge Ligainsider.

Dolberg trods scoringskrise: Fint at være mig

Uheldet, der skete under træning midt på ugen, kan give landsholdtræner Kasper Hjulmand yderligere panderynker. Hvis Dolberg ikke bliver klar til at støde til landsholdslejren, vil det nemlig være den femte spiller, der melder afbud på grund af en skade.

Senest måtte Jesper Lindstrøm melde fra til kampene mod Finland og Kazakhstan med en skade, der ligeså var opstået under træningen i Eintracht Frankfurt.

Skrækken bekræftet: Lindstrøm er blevet skadet

Derudover er Christian Eriksen, Andreas Skov Olsen og Andreas Cornelius alle ude med skader. Danmark spiller første kamp i EM-kvalifikationen hjemme i Parken mod Finland den 23. marts med kick off klokken 20.45, hvorefter landsholdet skal den lange vej til Kazakhstan, hvor der søndag er kampstart klokken 15.00.

Udover Dolberg er en anden dansker ude for Hoffenheim til søndagens kamp ude mod Freiburg, da Jacob Bruun Larsen fortsat er skadet. Til gengæld er Thomas Delaney klar ligesom Robert Skov, der gjorde comeback i lørdagens nederlag til Mainz efter en skadespause.

Bruun Larsen har været under kniven

Kampen mellem Freibrug og Hoffenheim spilles som nævnt søndag, og der er kick off på Europa-Park Stadion klokken 15.30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer