2 min læsningDolberg trods scoringskrise: Fint at være mig

Kasper Dolberg fik lørdag sin første kamp fra start i Bundesligaen, men Hoffenheim tabte hjemmekampen til Mönchengladbach.

2 min læsning
Kasper Dolberg startede for første gang siden sit skifte til tyske Hoffenheim, men det blev til et nederlag.
Foto: Andreas Gora/AP/Ritzau Scanpix

Kasper Dolberg har ikke scoret et eneste mål i denne sæson.

Den danske landsholdsangriber har ikke scoret i en klupkamp siden marts sidste år, men tidligere på måneden gjorde han noget ved det.

Den blonde silkeborgenser skiftede Sevilla ud med tyske Hoffenheim, og lørdag fik han så sin første kamp fra start for sin nye tyske klub.

Det blev dog kun til første halvleg i 1-4-nederlaget til Borussia Mönchengladbach, og selvom det nu er over et år siden, at det senest er blevet til en ligascoring, så er danskeren ikke helt slået ud.

– Det har været fint at være mig, det har jeg det godt med. Men selvfølgelig; Når jeg ikke scorer mål og ikke spiller, så sætter det sig lidt i kroppen og hovedet måske, så det har været lidt svært ikke at spille fodbold og ikke at kunne score mål. Det er jo det, jeg altid har gjort, så det er noget, jeg skal arbejde på og have vendt, lyder det fra Dolberg efter lørdagens kamp.

Medie: Hoffenheim har sikret sig købsoption på Dolberg

Dolberg er i første omgang udlejet fra franske Nice til Hoffenheim, men tyskerne har sikret sig en købsoption, og umiddelbart er der tale om et match mellem den tyske klub og den danske angriber.

– Jeg har en fornemmelse af, at jeg passer godt ind. Det handler meget om at forstå, hvordan træneren og holdet gerne vil have mig til at spille, og hvad de forventer af mig, og jeg synes egentlig det har været fint. Selvfølgelig er der noget tilvænning, men jeg føler, det er gået den rigtige vej, lyder det fra Dolberg.

Med dagens nederlag er Hoffenheim ikke helt ude af bundstriden i Bundesligaen, hvor de har tre point ned til Bochum under nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer