2 min læsningHorsens-profil om manglende point: Bliver gjort værre end det er

Anders K. Jacobsen mener, at AC Horsens' tre nederlag i årets tre første kampe bliver gjort til en større sag, end hvad det er.

2 min læsning
Anders K. Jacobsen, AC Horsens, Superligaen.

AC Horsens lå til at spille med om top seks, da forårssæsonen gik i gang.

Tre kampe senere er det nu ikke længere en mulighed, og i stedet for at snakke om et glimrende efterår, går snakken nu i høj grad på, hvorvidt oprykkerne også er at finde i Superligaen i næste sæson.

Med en målscore på 2-10 og nul point i årets tre kampe hidtil, er det måske ikke så svært at forstå, at fodboldeksperter, kommentatorer og andet godtfolk har meldt AC Horsens som en del af nedrykningsspillet.

I AC Horsens er man dog ikke helt enige – der er ikke blevet slået alarm endnu.

Angriber Anders K. Jacobsen mener i hvert fald, at der bliver gjort for meget ud af den dårlige start på foråret i AC Horsens:

– Lige nu, der er folk efter os, og det er sådan gamet er – og så vil man gerne lige gøre det hele værre, end det er, siger han til campo.dk.

Men selvom situationen måske bliver gjort værre end den er, så er det heller ikke sådan, at man ikke anerkender den mindre imponerende start hos de gule oprykkere.

– Vi har spillet mod tre modstandere, som har været bedre end os. Det må vi også bare erkende. Det er selvfølgelig nul point, men dét, der ærgrer os, er indholdet – der forventer vi mere af os selv, og vi ved, at vi kan meget mere, end hvad der er kommet til udtryk.

– Det er jo nemt at pege på, at der er blevet lukket for mange mål ind – men det er jo kun én forklaring. Det handler lige så meget om vores possession og vores spil på den sidste tredjedel, siger Anders K. Jacobsen.

I årets fjerde kamp lyder modstanderen på et formstærkt F.C. København.

De forsvarende danske mestre gæster Casa Arena i Horsens, og selvom FCK har gjort rent bord i årets første kampe – fire sejre i fire kampe -, så kunne det meget vel være lige netop her, at AC Horsens skal træde i karakter.

– Vi er Horsens. Vi har mødt tre modstandere, som har bragt noget kvalitet ind i kampene. Nu er det vores tur til at få lidt af det frem.

Daramy hyldes vidt og bredt: Vi har også gode spillere i Horsens

Kampen mellem F.C. København og AC Horsens fløjtes i gang søndag klokken 16.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer