1 min læsningDaramy hyldes vidt og bredt: Vi har også gode spillere i Horsens

Mohamed Daramy var god mod OB, men Jens Berthel Askou mener samtidig, at der er flere gode spillere i Superligaen - ikke mindst i AC Horsens.

1 min læsning
F.C. Københavns Mohamed Daramy i Superliga-kampen mod AC Horsens.
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mohamed Daramy var flyvende mod OB.

F.C. København-kanten var en evig trussel på venstreflanken, og han krydrede præstationen med to scoringer. Dét fik efterfølgende hans træner, Jacob Neestrup til at kåre ham som Superligaens bedste offensivspiller.

I AC Horsens, som møder FCK i næste spillerunde, holder man dog fast i, at der er mange dygtige spillere i Superligaen. Ikke mindst i Horsens, dét siger cheftræner Jens Berthel Askou til campo.dk

– Jeg synes, der er mange dygtige offensivspillere i Superligaen, og jeg synes også selv, vi har et par stykker, selvom de ikke lige rammer deres højeste niveau lige nu.

– Daramy viste søndag og over det seneste stykke tid, at han er en rigtig dygtig spiller, som har flyttet sig meget og på nogle områder lagt på, hvor de helt sikkert har arbejdet hårdt for, at han skulle løfte sig.

Jens Berthel Askou fastslår samtidig, at hovedstadsklubben har flere trusler end bare Daramy forud for de to klubbens Superliga-kamp:

– Dét er jo selvfølgelig en mand (Daramy, red.), vi skal have godt styr på, ligesom vi skal med alle de andre profiler og dygtige spillere, de har.

Se hele interviewet med Jens Berthel Askou øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer