1 min læsningBrendan Rodgers svarer på Vestergaard-kritik

Jannik Vestergaard skulle være blevet sendt helt ud i kulden efter et interview med Ekstra Bladet, hvor han ytrede sig lettere kritisk om Brendan Rodgers - nu forholder Leicester-manageren sig til danskerens udtalelser.

1 min læsning
Brendan Rodgers forholder sig til situationen med Jannik Vestergaard i Leicester.

Jannik Vestergaard har ikke fået så meget som én eneste Premier League-kamp for Leicester i denne sæson.

Først på måneden bragte Ekstra Bladet så et interview, hvor den danske midtstopper gav udtryk for sin frustration over at være blevet frosset ude i Leicester uden en forklaring fra klubbens manager, Brendan Rodgers.

Det interview ser nu ud til at være nået frem til Premier League-klubben.

– Jeg har ikke talt så meget om det, fordi det var ikke var et godkendt interview (med Ekstra Bladet, red.).

– Jeg har talt med Jannik, og jeg blev nødt til at sikre mig, at det var ham, jeg talte med, for jeg kunne se i et citat, at han ikke vidste, hvorfor han ikke spiller.

– Jeg ville sikre mig, at det ikke var hans tvillingebror, jeg havde talt med i de seneste 14-15 måneder, lyder det fra Brendan Rodgers ifølge The Independent.

Leicester-manageren fortæller videre, at han var overrasket over at se Jannik Vestergaards udtalelser, da der, ifølge ham, altid har været kommunikeret tydeligt i forhold til midtstopperens rolle i klubben.

Avis: Vestergaard sendt helt ud i kulden – skal træne alene

Som en konsekvens af interviewet med Ekstra Bladet, skulle Jannik Vestergaard nu være blevet lukket helt ude af truppen i Leicester, og hverdagen skulle i stedet byde på træning alene for danskeren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer