1 min læsningBenfica-chef om Schjelderups manglende debut: Hans tid skal nok komme

Andreas Schjelderup rykkede vinteren over fra FC Nordsjælland til Benfica, hvor han her i begyndelsen af foråret fortsat har sin debut til gode.

1 min læsning
Andreas Schjelderup Benfica.

Han var en af efterårets helt store oplevelser i Superligaen.

Derfor kom det heller ikke som den store overraskelse, da Andreas Schjelderup i løbet af vinteren vinkede farvel til FC Nordsjælland.

Den unge nordmand er nu i stedet på lønningslisten i Benfica, hvor han dog endnu har sin debut til gode.

Den portugisiske storklub sikrede sig tirsdag aften en billet til kvartfinalerne i Champions League, efter det blev til en 5-1-sejr over Club Brugge – og dermed en samlet 7-1-sejr til Benfica.

Også her blev det endnu en gang til 90 minutter uden Andreas Schjelderup på banen, og TV 2 Norge har efterfølgende spurgt Benficas cheftræner ind til, hvornår den 18-årige kreatør mon kan forventes at blive set på banen i en Benfica-trøje.

– Hans tid kommer. Han er en strålende spiller med et strålende talent, lyder svaret fra Roger Schmidt, inden han uddyber:

– I øjeblikket skal jeg bruge hele holdet. Vi har mange spillere, der har arbejdet hårdt for at få os hertil. Jeg vil gerne bruge alle mine udskiftere, men det er umuligt, forklarer den tyske Benfica-træner.

Mål og Highlights: Se Benfica ydmyge Club Brügge på vej mod kvartfinalerne

Andreas Schjelderup blev trods sine 18 år kåret som Superligaens profil i efteråret.

Også Casper Tengstedt, som ligeledes skiftede til Benfica denne vinter, har endnu sin debut til gode.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer