3F Superligaen

AC Horsens-chef inden FCK: Skal se om vi kan spille 11 mod 11 fra start til slut

Flere ting skal lykkes for AC Horsens, hvis man skal hente forårets første point mod formstærke F.C. København - blandt andet at spille hele kampen som fuldtallige.

AC Horsens trup AaB.

AC Horsens har høstet nul point og har en negativ målscore på minus otte efter forårssæsonens tre første kampe.

F.C. København har gjort rent bord og lukket nul mål ind i årets fire første kampe – senest med en 7-0-sejr over OB hjemme i Parken.

På søndag tørner de to hold så sammen på Casa Arena i Horsens.

Særligt F.C. Københavns seneste storsejr kunne tænkes at indgyde frygt hos weekendens modstander, men det lader nu ikke til at være tilfældet for de gule oprykkere.

– Vi tænker ikke så meget andet, end vi gjorde på forhånd. Det er et virkelig dygtigt hold, som har fået styr på en masse ting i sit spil.

– Det havde vi også forventet på nuværende tidspunkt – at det er et hold i en helt anden forfatning, end da vi mødte dem sidst.

– Kampen i går (søndag, red.) viste jo også, at får de lov til – og held med – at tippe marginalerne over på deres side, jamen.. så er det en svær modstander at få point imod, siger AC Horsens’ cheftræner, Jens Berthel Askou, til campo.dk.

Daramy hyldes vidt og bredt: Vi har også gode spillere i Horsens

Men hvad er formlen på succes så for AC Horsens?

Ifølge cheftræneren er det blandt andet at holde alle 11 mand på banen i hele kampen, modsat OB som fik hele to spillere smidt ud undervejs i Parken søndag.

– VI skal jo sørge for, at det bliver så jævnbyrdig en kamp som muligt, og se om vi kan spille den 11 mod 11 fra start til slut – så er det trods alt lettere at få point mod dygtige modstandere.

Kampen mellem AC Horsens og F.C. København bliver fløjtet i gang i Horsens søndag klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P