2 min læsningMedie: Manchester United tror på det – vil snuppe Kane til sommer

Manchester United skulle efter sigende selv have troen på, at man kan hente Tottenhams Harry Kane til sommer, hvis klubben fra det nordlige London ikke ender i top fire.

2 min læsning
Manchester United tror på, at man kan hente Harry Kane til sommer, såfremt Tottenham misser Champions League.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er efterhånden den samme gamle sang – en Manchester-klub, der vil hente Harry Kane.

Ikke destomindre bliver den nu sunget igen.

Således skriver The Sun, at Manchester United gør sig forhåbninger om at hente Tottenham-stjernen til sommer.

Ifølge mediet er det måske endda mere end bare forhåbninger, man gør sig på ledelsesgangene i Manchester United. Her skulle man således ligefrem tro på, at det kommer til at ske denne gang.

Et helt afgørende kriterie for at hente den 29-årige angriber skulle dog være, at Tottenham i så fald skal slutte udenfor top 4 i Premier League, og dermed misse Champions League i næste sæson.

Tottenham indtager i skrivende stund den eftertragtede fjerdeplads i den bedste engelske række, men har et formstærkt Liverpool og Newcastle lige i hælene. Begge klubber har muligheden for at fravriste Tottenham fjerdepladsen, da de har spillet færre kampe.

Kane når vild scoringsstime efter mål mod Chelsea – kun Lewandowski kan følge med

Manchester United er af den overbevisning, at prisen på Harry Kane vil dale til under de nuværende 100 millioner pund – svarende til lige knap 840 millioner kroner – såfremt Tottenham misser Champions League i næste sæson.

Ydermere har Manchester United angiveligt allerede taget kontakt til Harry Kanes lejr gennem en tredjepart, og tilbagemeldingerne skulle have været positive – set med Manchester United-briller.

The Sun tilføjer, at Harry Kane, der fylder 30 år til sommer, har opnået sit mål i Tottenham, hvilket var at blive klubbens mest scorende spiller nogensinde.

Samtidig skulle man være af den overbevisning, at han har en større chance for at vinde et trofæ i Manchester United.

Harry Kane har været i Tottenham siden 2011. Hans nuværende aftale med klubben løber ud i sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer