1 min læsningNy kontrakt til ung AGF’er

AGF har mandag forlænget kontrakten med unge Mathias Sauer.

1 min læsning
Superligaklubben AGF har forlænget kontrakten med den 18-årige offensive midtbanespiller Mathias Sauer til 2026.
Foto: AGF

Han så hele fredagens kamp mod AC Horsens fra bænken.

Endnu har 18-årige Mathias Sauer sin første kamp i Superligaen i denne sæson til gode, men klubben tror meget på midtbanespilleren, og det er han nu blevet belønnet for.

Således har den unge midtbanespiller i dag sat sin signatur på en kontraktforlængelse, der holder ham på Fredensvang til sommeren 2026.

– Mathias har været gennem en flot udvikling som har taget fart i denne sæson, hvor han har vist sig godt frem i vinteropstarten med en god dedikation og seriøsitet.

– Han er en hårdtarbejdende midtbanespiller med et godt blik for det offensive spil, og med en god fart, overblik og en stærk teknik har han fin pakke med mange udviklingsmuligheder, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

AGF-matchvinder havde tilbud fra flere steder: Nogle mere aggressive end andre

Sauer var i vinteropstarten inde omkring AGF’s førstehold, og han var således med på begge klubbens træningslejre i Spanien.

Selvom det ikke er blevet til spilletid i Superligaen i denne sæson, så har unge Mathias Sauer faktisk fået spilletid i Danmarks fornemste fodboldrække.

Tilbage i juni 2021 kom han således ind til de sidste ti minutter i 4-0-nederlaget til FC Midtjylland.

Mathias Sauer er den tredje ungdomsspiller, der siden nytår har fået ny kontrakt i AGF. Tidligere har klubben forlænget med både Mikkel Kristensen og Jacob Andersen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer