3F Superligaen

AGF indlemmer teenager i superligatrup

I en alder af bare 16 år er forsvarsspilleren Mikkel Kannegaard Kristensen blevet føjet til superligatruppen i AGF.

Superligaklubben AGF har indlemmet den bare 16-årige Mikkel Kannegaard Kristensen i klubbens superligatrup.
Foto: AGF

Det blev ikke til spilletid, men han fik lov at snuse til Superligaen.

16-årige Mikkel Kannegaard Kristensen så hele weekendens superligakamp mellem AGF og Silkeborg fra bænken, og nu er der yderligere godt nyt til den unge AGF’er.

Efter at have været en del af superligaholdets vinteropstart, er forsvarsspilleren nu officielt blevet indlemmet i AGF’s superligatrup, hvor han får trøjenummer 40.

– Mikkel har vist et stort potentiale på mange af de områder, der er vigtige for en ung spiller. Han er koncentreret og behersket under pres, og så er han en nysgerrig, lærenem og ydmyg spiller, som arbejder hårdt.

– Nu får han muligheden for gå fuld tid i en ung alder, hvor han kommer ind i et professionelt miljø med meget erfaring og med dygtige og rutinerede spillere som vil bidrage til hans udvikling – både på og udenfor banen, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Highlights: Silkeborg udlignede sent mod AGF i opgør om top-seks

Mikkel Kannegaard Kristensen står noteret for tre kampe på det danske U16-landshold, mens han syv gange har optrådt på U17-landsholdet.

Han gør sig i de bagerste geledder på banen, hvor han primært spiller i det centrale forsvar, men ifølge AGF kan han også skubbes ud som back.

Oprindeligt kommer AGF’s nye nummer 40 fra klubben Kolind-Perstrup IF midt på Djursland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P