1 min læsningAaB væltede i chancer: Vi skulle have vundet, det kunne alle se

Nicklas Helenius havde selv flere muligheder for at ændre på det runde nul ud for AaB på måltavlen, og ifølge danskeren skulle nordjyderne også have taget de tre point.

1 min læsning
Nicklas Helenius brændte flere gode muligheder for AaB mod FC Midtjylland.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Et målløst remis kan ofte være lidt af en dødbidder.

Det var bare ikke tilfældet, da AaB og FC Midtjylland ikke formåede at veksle chanceregnen på Aalborg Portland Park til scoringer mandag aften.

Især de aalborgensiske underdogs forspildte et utal af store muligheder, hvoraf flere faldt til den ellers normalt skarpe angriber Nicklas Helenius, som da også mener, at AaB skulle have haft mere end et enkelt point med fra opgøret.

Da han efter kampen blev spurgt, hvorvidt han synes, AaB fortjente at tage sejren var svaret altså klart.

– Ja, det synes jeg. Det, tror jeg, alle kunne se, der har forstand på fodbold, svarede han Viaplay på spørgsmålet.

Helenius selv har også stadig sit første Superliga-mål for AaB til gode, men efter dagens opgør, hvor den ellers normalt skarpe angriber brændte flere store muligheder, er han stadig fortrøstningsfuld.

– Så længe jeg ikke kommer til chancer, kan jeg jo ikke lave mål. Jeg har brændt før i min karriere, så det er jeg ikke så bange for, forklarer han i interviewet, som du kan se i fuld længde øverst i artiklen.

Highlights: Uforståeligt – Chance-show endte målløst mellem AaB og FCM

Næste mulighed for at komme på tavlen for Nicklas Helenius kommer fredag, når AaB skal på besøg hos OB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer