3F Superligaen

AaB-profil om mandagens ‘hamrende vigtige kamp’: Forventer det bliver lige

AaB fik i torsdags forårssæsonens første sejr, og nu skal der bygges videre i mandagens kamp mod FC Midtjylland.

AaB's Malthe Højholt har haft en god vinterpause, og nu ser han frem til aftenens kamp mod FC Midtjylland i Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der skal ske noget i Aalborg, men der skete faktisk noget i torsdags.

For mens nordjyderne skal helt tilbage til den 14. oktober for at finde den seneste sejr i Superligaen, så har AaB tre sejre i pokalturneringen – senest en 2-0-sejr over Viborg i første opgør af kvartfinalen.

Selvom der er tale om to forskellige turneringer, så skal AaB mandag aften forsøge at bygge videre på torsdagens sejr, når de tager imod FC Midtjylland.

– Det bliver spændende, om vi kan bygge på. Det er en hamrende vigtig kamp. Jeg forventer, at det bliver en lige kamp. Vi vil prøve at komme ud og spille med mod på bolden. Vi er på hjemmebane, så vi skal ud at tage teten. Rent fysisk vil de sikkert forsøge at trykke os, men vi skal give igen af samme skuffe, siger Malthe Højholt til Nordjyske.

Hamrén overrasket over FCM-placering: Der er stort pres på dem

AaB har tabt forårets første to ligakampe med 1-0 til henholdsvis AGF og F.C. København, og dermed har de fortsat otte point op til AC Horsens på den rigtige side af nedrykningsstregen.

AC Horsens tabte dog 2-0 til AGF i fredags, og derfor kan AaB med en sejr mandag barbere hullet ned til fem point. Der kan midtugens pokalsejr over Viborg bruges aktivt for aalborgenserne.

Kristoffer Olsson forsikrer: Ingen panik i FC Midtjylland

– Det giver noget tro på tingene, når vi ved, at vi kan, og Viborg ligger trods alt nummer to i Superligaen. Vi var dem overlegne på mange parametre, så det giver os helt sikkert et boost til de kommende kampe, lyder det fra Højholt.

AaB har ud over kampen mod FC Midtjylland mandag kampe mod OB og Randers FC, inden Superligaen deles op i mesterskabsspil og nedrykningsspil. Det ligger allerede fast, at AaB skal spille nedrykningsspil.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P