2 min læsningKristoffer Olsson forsikrer: Ingen panik i FC Midtjylland

Der er ingen panik i FC Midtjylland, selvom holdet er gået fra to flotte til to skidte resultater i dette forår.

2 min læsning
FC Midtjyllands Kristoffer Olsson forsikrer, at der ikke er panik i FC Midtjylland trods de seneste dårlige resultater.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland sparkede forårssæsonen igang med bulder og brag.

Først fik midtjyderne et uheldigt – men stadig imponerende – 1-1-resultat med fra Lissabon i kampen mod Sporting i Europa League, og det resultat blev fulgt op med en 0-4-maltraktering af Viborg i Superligaens forårspremiere.

Efterfølgende har det dog mildest talt været mindre imponerende, da FCM tabte returopgøret mod Sporting med 0-4, og efterfølgende også tabte 0-1 hjemme til Brøndby i Superligaen.

De to dårlige resultater får dog ingenlunde alarmklokkerne til at ringe på den midtjyske hede.

Når man spiller en god kamp, er alt super, og når man taber, er alt forfærdeligt. Vi skal huske på, at vi har leveret nogle flotte præstationer i starten af det her forår

Kristoffer Olsson, FC Midtjylland

– Der er ingen panik. Vi skal præstere bedre både individuelt og som hold, men vi ved, vi har den kvalitet, der skal til.

Highlights: Stor sejr til Brøndby mod FCM

– Fodbold er ofte sort-hvidt. Når man spiller en god kamp, er alt super, og når man taber, er alt forfærdeligt. Vi skal huske på, at vi har leveret nogle flotte præstationer i starten af det her forår, og jeg synes, alle i truppen ser positivt på tingene, siger Anderlecht-lejesvenden Kristoffer Olsson.

FC Midtjylland skal mandag aften en tur til Aalborg, hvor nedrykningskandidaterne fra AaB venter, og mens FC Midtjylland kommer til kampen med to nederlag i bagagen, så kommer AaB til kampen med forårets første sejr – en 2-0-sejr over Viborg i pokalkvartfinalen.

– Vi ved, vi er gode på udebane, og det er AaB også klar over. Vi ønsker at komme ud med masser af energi og lægge pres på dem fra start. Det bliver fedt, siger Kristoffer Olsson, der dog også er klar over, at FC Midtjylland skal præstere bedre, end det var tilfældet mod Brøndby i søndags.

– Det handler om tre point. Men det kommer ikke, hvis ikke vi leverer en bedre præstation end sidst. Nu har vi haft tid til at træne og se på, hvad vi skal gøre bedre. Det er nemt at spille fodbold, når man fører 4-0 over Viborg eller spiller godt i Europa, men det er efter et nederlag, man virkelig viser, hvad man er lavet af, siger Kristoffer Olsson.

For FC Midtjylland er det endnu ikke afgjort, om det efter grundspillet skal stå på mesterskabsspil eller nedrykningsspil.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer