2 min læsningHamrén overrasket over FCM-placering: Der er stort pres på dem

Efter pokalsejren over Viborg torsdag er næste opgave for AaB en superligakamp mod FC Midtjylland mandag aften.

2 min læsning
AaB møder mandag FC Midtjylland i Superligaen, og der er pres på midtjyderne mener AaB-cheftræner Erik Hamrén.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

AaB ligger fortsat på den 11. plads, der i sidste ende vil betyde nedrykning fra Superligaen.

Efter 1-0-nederlag til AGF og F.C. København i forårssæsonens første to superligakampe venter der mandag et opgør mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland har slået Viborg og tabt til Brøndby i sine første to superligakampe, og selvom der selvsagt er pres på nedrykningstruede AaB, så er der også pres på FC Midtjylland, mener AaB-cheftræner Erik Hamrén.

– Jeg synes, at FC Midtjylland er et godt hold med mange gode spiller. Det er lidt overraskende, at de ligger, som de gør i ligaen, så der er stort pres på FC Midtjylland. Der er selvfølgelig stort pres på os, som ligger i bunden, men der er også stort pres på FC Midtjylland, så det bliver en meget spændende kamp, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at vinde den her kamp, siger Hamrén til klubbens egen hjemmeside.

FC Midtjylland har forude for mandagens kamp at finde på Superligaens syvendeplads – en plads som efter grundspillets 22 kampe vil betyde, at midtjyderne misser top-seks. Derfor kan en sejr over AaB vise sig vital for FC Midtjylland.

– Vi har arbejdet hårdt for at få en succes, og nu fik vi en succes, og det betyder selvfølgelig meget. Det er en helt ny kamp mod FCM, men sejren [mod Viborg] giver os energi, og så får vi også en betaling for det arbejde, vi lægger i det,

For AaB, der har tabt de seneste seks kampe i Superligaen, kom der torsdag lidt tiltrængt succes, da nordjyderne slog Viborg i den første af to opgør i pokalturneringens kvartfinale, og den sejr kan vise sig vigtig for Hamréns tropper.

– Vi har arbejdet hårdt for at få en succes, og nu fik vi en succes, og det betyder selvfølgelig meget. Det er en helt ny kamp mod FC Midtjylland, men sejren [mod Viborg] giver os energi, og så får vi også en betaling for det arbejde, vi lægger i det, lyder det fra Hamrén.

Kampen mellem AaB og FC Midtjylland spilles mandag klokken 19 og kan følges på TV3 Sport.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer