1 min læsningHighlights: Southampton sled sig til tre uhyre vigtige point mod Leicester

Southampton tog en voldsomt vigtige point, da Premier Leagues bundprop hjemme på St. Mary's sled sig til en 1-0-sejr over Leicester.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Southampton v Leicester City - St Mary's Stadium, Southampton, Britain - March 4, 2023 Southampton's Carlos Alcaraz celebrates scoring their first goal REUTERS/Ian Walton EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Det holdt hårdt, men i sidste ende lykkedes det for Southampton at forsvare en 1-0-sejr hjem mod Leicester lørdag aften.

Sejren blev grundlagt af en scoring i første halvleg fra nyindkøbte Carlos Alcaraz, der kom alene igennem mod Danny Ward i Leicester-målet, kort efter James Ward-Prowse havde brændt et straffespark.

Sejren betyder, at Southampton ikke længere ligger allersidst i Premier League, men stadig er under stregen på 19. pladsen. Leicester fortsætter derimod den forfærdelige stime med tre nederlag i streg, og Brendan Rodgers er stadig en af mange pressede managers i Premier League.

Southampton 0-0 Leicester (Ward-Prowse brænder straffespark, 32′)

Southampton 1-0 Leicester (Alcaraz, 35′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer