Arteta om comeback: Vi viste modenhed og ukuelighed

Arsenal leverede et sensationelt comeback, da de tørnede sammen med Bournemouth lørdag. Mikel Arteta har sat ord på sine tanker omkring opgøret.

John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Bournemouth kom meget overraskende på en 0-2 føring mod Premier League-duksene fra Arsenal.

Men det stoppede ikke ‘The Gunners’, der kæmpede sig tilbage i kampen, og vendte det hele til deres favør.

Arsenal kunne dermed trække sig sejrrigt ud af opgøret med et slutresultat på 3-2. Arsenals cheftræner, Mikel Arteta, har sat nogle ord på det sensationelle comeback.

– Jeg synes, at holdet – og individerne – viste en villighed for at vinde. Når kampen bliver grim, kan man miste momentum. Man kan begynde at gemme sig, men det gjorde spillerne ikke. De ville vinde kampen, fortæller Arsenal-bossen efter kampen.

Thomas Partey scorede målet til 1-2 efter 62 minutter og derfra kunne Arsenal-spillerne smage blod.

– Vi gjorde det, og vi viste en masse modenhed og ukuelighed. Atmosfæren på stadion ændrede energien. Og derfra var det ‘okay, lets go’, siger Arteta.

Ben White leverede scoringen til 2-2 og det hele kulminerede i det 97. minut, da Reiss Nelson bragede bolden i nettet.

Highlights: Vanvittige Arsenal sejrer fra baghjul i ekstremt drama mod Bournemouth

Arteta og resten af Arsenal-mandskabet skal i kamp torsdag den 9. marts, når de rejser til Lissabon og møder Sporting i første opgør af Europa League-ottendedelsfinalen.