Highlights: Vanvittige Arsenal sejrer fra baghjul i ekstremt drama mod Bournemouth

Der udspillede sig et sandt drama på Emirates, da Arsenal kom tilbage efter en lynhurtig dansker-scoring og i tillægstiden sikrede sig sejren.

Ben White udligner for Arsenal mod Bournemouth.

Hvad der skulle have været en walkover for Premier League-topholdet Arsenal, udviklede sig til et gigantisk drama, da de vendte 2-0 til 3-2 mod Phillip Billing og Bournemouth.

Kampen fik en vanvittig start med danske Phillip Billing i hovedrollen. Danskeren gav hans hold en vild chokstart med en scoring efter vanvittige 9,11 sekunder, hvilket er den næsthurtigste scoring i Premier Leagues historie, og i anden halvleg fordoblede Bournemouth føringen til 2-0.

Men så fik Premier League-duksene fart på! På otte minutter kom Arsenal tilbage i opgøret ved først Thomas Partey og dernæst Ben White, hvorefter Reiss Nelsson i dommerens syvende tillægsminut tæskede bolden i kassen og sendte Emirates i ekstase.

Dermed ligger Arsenal stadig nummer et i Premier League, mens Bournemouth måtte gå slukørede hjem og stadig er at finde under stregen

Arsenal 0-1 Bournemouth (Phillip Billing, 1′)

Arsenal 0-2 Bournemouth (Marcos Senesi, 58′)

Arsenal 1-2 Bournemouth (Thomas Partey, 62′)

Arsenal 2-2 Bournemouth (Ben White, 70′)

Arsenal 3-2 Bournemouth (Reiss Nelsson, 90+7′)