2 min læsningOB reagerer på internt slagsmål: Sagen bliver betragtet som lukket

OB har onsdag udsendt en pressemeddelelse, hvori man forholder sig til tirsdagens skriverier om et internt slagsmål mellem spillerne Yankuba Minteh og Mads Frøkjær.

2 min læsning

Tirsdag kunne man læse, at Yankuba Minteh endnu en gang var kommet i vælten.

Her var han ifølge Fyens.dk endt i et slagsmål med holdkammeraten Mads Frøkjær under OB’s træning, hvorefter begge spillere blev sendt ind fra træning.

Onsdag formiddag har OB nu udsendt en pressemeddelse, hvori man forholder sig til tirsdagens episode.

– Gårsdagens træning skabte en del opmærksomhed, da der hen mod slutningen forekom en episode mellem to spillere, der for udefrakommende kunne se lidt voldsom ud.

– Vi har i tiden efter træningen undersøgt sagen nærmere, set den igennem på video og talt med de pågældende spillere, og finder udlægningen om, at der skulle være tale om en slåskamp en unødvendig eskalering af situationen, som vi ikke kan genkende, står der blandt andet i pressemeddelelsen.

Selvom man ikke kan genkende udlægningen om, at der skulle være tale om en slåskamp mellem de to OB-spillere, så erkender Björn Wesström, fodbolddirektør i klubben, at grænsen blev overtrådt.

– Spillerne træner for at klare et højoktan kampmiljø, der betyder, at der nogle gange opstår situationer, hvor grænsen for, hvad der anses for okay, bliver overtrådt. Det skete ved gårsdagens træning. Håndteringen af ​​den situation startede i det sekund, det skete, og de to involverede spillere blev adskilt fra resten af ​​træningen, siger Björn Wesström, inden han fortsætter:

– Herefter er håndteringen fortsat med individuelle og kollektive samtaler, som er den metode, vi vil arbejde videre med for at afklare, hvilke krav og forventninger vi som klub har til spillerne individuelt og som kollektiv. Med ovenstående sagt vil der ikke blive uddelt yderligere sanktioner til spillerne baseret på den opståede situation.

Slagsmål i OB: To spillere sendt ind fra træning

OB oplyser sidst i pressemeddelelsen, at man er kede af, at episoden har skabt “unødvendig opmærksomhed” omkring spillerne og klubben, og at sagen vil blive betragtet som lukket.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer