2 min læsningMedie: Tredje gang kan være lykkens gang for Mourinho i Chelsea

José Mourinho er to gange blevet ansat i Chelsea, og lige så mange gange er han blevet fyret. Nu kan en tredje ansættelse være på trapperne.

2 min læsning
Portugisiske José Mourinho kan være på vej til et overraskende comeback i Chelsea i Premier League.
Foto: Henry Browne/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Graham Potter sidder fortsat på trænersædet i Chelsea.

Den 47-årige englænder har efter 26 kampe i spidsen for The Blues opnået et pointgennemsnit på sølle 1,31 point per kamp, og i de 11 kampe, som Chelsea har spillet i 2023, er det blot blevet til en enkelt sejr.

Derfor menes sædet under Potter da også at være brandvarmt, og skulle det ende med en fyring, står en gammel kending af klubben angiveligt klar til at tage over.

Ifølge Evening Standard er José Mourinho nemlig mere end bare varm på en retur til Stamford Bridge, hvor han af to omgange har nydt stor succes.

Tre engelske mesterskaber, tre ligacup-triumfer og én FA Cup-triumf er det blevet til for Mourinho i Chelsea, hvor han har været både i perioden fra 2004 til 2007 og igen fra 2013 til 2015.

Særligt den første periode i London-klubben gik storartet for ‘The Special One’, der dog menes at have ‘unfinished business’ i Premier League, efter han sluttede af med lidet succesfulde perioder i både Manchester United og Tottenham.

Medie: Mourinho vil have fingrene i serie A-dansker

Senest er Mourinho også sat i forbindelse med trænersædet i sin tidligere klub, Inter, hvor Simone Inzaghi i øjeblikket sidder på posten, men det bliver der ikke tale om, vurderer den tidligere AS Roma-angriber Antonio Cassano.

– Hvis Inzaghi bliver fyret, vil jeg udelukke en retur for José Mourinho. Hvis der skulle komme et tilbud fra Premier League, så ville ‘The Speciel One’ vælge England.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Fansene (i Italien, red.) blev forelskede i hans attitude, men han har i sinde at smutte, og i min verden kan han kun tage tilbage til Chelsea, lyder det fra Cassano.

José Mourinhos AS Roma er i skrivende stund at finde på femtepladsen i Serie A, og i næste uge møder de spanske Real Sociedad i Europa Leagues ottendedelsfinale.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer