1 min læsningMedie: Mourinho vil have fingrene i serie A-dansker

José Mourinho har efter sigende udset sig den danske Lecce-kaptajn, og skulle have bedt ledelsen i Roma om at hente ham til klubben.

1 min læsning
Roma og Jose Mourinho vil efter sigende have fingrene i den danske Lecce-kaptajn, Morten Hjulmand.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Morten Hjulmand er et navn, der ser ud til kun at blive varmere og varmere.

Nu skriver italienske Gazzetta dello Sport, at Roma har tilsluttet sig puljen af klubber, der er interesserede i den danske Lecce-kaptajn.

Avisen erfarer, at José Mourinho, der er cheftræner i Roma, skulle have bedt ledelsen om at hente den 23-årige midtbanespiller – og det må gerne gå hurtigt.

Den portugisiske manager har efter sigende fulgt danskeren længe, hvor særligt hans fleksibilitet og arbejdsrate imponeret.

Dermed tilslutter Roma sig klubber som Southampton, Atletico Madrid, Atalanta og Juventus, der alle sammen også skulle have et godt øje til Morten Hjulmand.

Italiensk klubpræsident: Afviste stort PL-bud på dansker

Lecces præsident bekræftede for nyligt, at man havde afvist et bud fra en Premier League-klub på omkring 100 millioner kroner.

Transferjournalisten Fabrizio Romano mener at vide, at der her var tale om Southampton – og at Lecce ønskede 150 millioner kroner for Morten Hjulmand.

Det tidligere FCK-talent kom til Lecce i 2021, og har sidenhen noteret sig for 82 kampe og samtidig overtaget anførerbindet i klubben.

Hans nuværende kontrakt med klubben strækker sig frem til sommeren 2024 – Lecce har dog option på at forlænge kontrakten med yderligere et år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer