2 min læsningMedie: Haaland scorer kæmpe millionkontrakt

Erling Haaland har været ustoppelig for Manchester City siden sin ankomst. Det har gjort Nike overbevist om at lave en ny kæmpe sponsoraftale med nordmanden.

2 min læsning
Erling Haaland er mål-sulten kort efter scoring
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Knap 170 millioner kroner om året.

Så meget lyder Erling Haalands nye sponsorkontrakt med Nike angiveligt på.

Ifølge The Athletic forventes det, at den norske City-angriber underskriver den nye aftale med Nike foran flere bejlere.

Haalands hidtidige sponsoraftale med det amerikanske sportsmærke udløb i januar, og der har siden været kamp om at vinde nordmandens gunst hos flere af de bedst sælgende sportsmærker i verden.

Både Adidas og Puma har forsøgt at få den succesfulde og målfarlige angriber i stalden på en sponsorkontrakt. Men det ser ud til, at det bliver amerikanerne fra Nike, der lander sponsoraftalen med Haaland.

Highlights: Haaland rundede milepæl, da City slog Bournemouth uden problemer

Den nye aftale forventes at indbringe den 22-årige angriber i omegnen af 20 millioner engelske pund – altså rundt regnet 170 millioner kroner.

Erling Haaland har ikke været til at styre siden sin ankomst til Manchester City fra Borussia Dortmund i sommers. For sin nye klub har nordmanden scoret hele 33 gange i 33 betydende kampe.

Haaland om Mbappé: Gad godt han spillede for Norge

Nordmanden og resten af Manchester City-holdet skal næste gang i ilden tirsdag. Her skal holdet et smut til Bristol, hvor Bristol City fra Championship tager imod i FA Cup’ens femte runde.

Der er kick off klokken 21.00, og du kan se pokalopgøret på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer