2 min læsningHaaland om Mbappé: Gad godt han spillede for Norge

Erling Haaland har kun rosende ord til overs for Kylian Mbappé, som han gerne havde set tørne ud for det norske landshold.

2 min læsning
Erling Haaland vil gerne have Kylian Mbappé på det norske landshold.

Erling Haaland og Kylian Mbappé er vist kommet for at blive.

De to målmaskiner slog begge igennem i teenageårene, og har siden holdt dampen oppe.

Erling Haaland med sine 22 år og Kylian Mbappé med sine 24 år, har deres aldre til trods allerede skrevet sig ind i fodboldhistorien med diverse målrekorder.

Den norske målmaskine brillerer i denne sæson i Premier League, mens Kylian Mbappé i december stod i sin anden VM-finale – og scorede et hattrick.

Erling Haaland har dog qua sin nationalitet længere udsigt til succes med landsholdet, og det misunder han nok en smule. En løsning kunne dog være, hvis Kylian Mbappé på en eller anden måde blev norsk landsholdsspiller.

– Der er så mange gode spillere, og Kylian er én af dem. Han er så stærk. Han er så heldig med, at han spiller for det franske landshold. Jeg gad selvfølgelig godt, at han spillede for Norge, men sådan forholder det sig ikke. Men ja, han er en utrolig spiller, siger Erling Haaland ifølge franske RMC og fortsætter:

– Han er så hurtig, så stærk og han har gjort det i så mange år. Hvad er han? To år ældre end mig? Det er vanvittigt!

– Man bliver af og til nødt til at minde sig selv om, at han stadig har 10 år tilbage på topniveau. Han er fænomenal.

Highlights: RB Leipzig og Manchester City deler i spændende Champions League-opgør

Kylian Mbappé står i denne sæson noteret for 27 mål i 28 kampe for PSG på tværs af Ligue 1, Champions League og den franske pokalturnering.

Erling Haaland matcher de tal meget godt, da han selv har nettet 32 gange i lige så mange kampe for Manchester City på tværs af de forskellige turneringer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer