2 min læsningPotter: Chelsea-fans ønsker mig og mine børn døde

Chelsea-manager Graham Potter har modtaget decideret ubehagelige beskeder i sin indbakke.

2 min læsning
Chelsea-manager Graham Potter har modtaget beskeder, hvor nogle af klubbens fans ønsker både ham og hans børn døde.

Nej, det går ikke godt i Chelsea for tiden.

De seneste fem kampe er alle endt uden en sejr til den blå London-klub, og de to seneste opgør er sågar endt med nederlag.

Først blev det til et 0-1-nederlag ude mod Dortmund i Champions League, inden det lørdag tre dage senere blev til et nederlag hjemme mod Premier Leagues bundprop, Southampton.

Overordnet set har sæsonen bare ikke levet op til de forventninger, man har til Chelsea.

En manager-fyring tidligt i sæsonen, og dernæst ansættelsen af Graham Potter først i september, har ikke ændret det store.

Ej heller et vildt vintertransfermarkedet, hvor der blev købt ind i dyre domme i Chelsea, har hjulpet.

Graham Potter fortæller på pressemødet forud for søndagens brag mod Tottenham, at situationen i Chelsea har resulteret i nogle modbydelige beskeder fra nogle af klubbens fans.

– Selvom jeg har oplevet stor støtte, har jeg også modtaget nogle mails, som ikke ligefrem har været rare – de vil have, at mine børn og jeg dør, siger Chelsea-manageren og fortsætter:

– Man bliver nødt til at tage situationen for hvad den er, og kunne tåle kritikken, uden at blive trukket ind i ting, der ikke passer. Forsøge at have perspektiv, men samtidig anerkende kritikken og den dårlige følelse. Det er sådan, det burde være.

– Det har været udfordrende. Hvis man tager på arbejde, og der står nogen og siger grimme ting til dig, så bliver det ikke en god oplevelse.

– Det er en hård verden for alle, og vi er midt i en energikrise, det er dyrt at leve og folk strejker på skift. Ingen vil høre om den stakkels gamle Premier League-manager.

Graham Potter om Chelseas preseason: Det var den værste nogensinde

Graham Potter må søndag forsøge at lægge al virvaret og de ubehagelige beskeder til side for en stund, når han og resten af Chelsea gæster London-rivalerne fra Tottenham.

Den kamp bliver spillet i det nordlige London på Tottenham Hotspur Stadium klokken 14.30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer