2 min læsningBo Henriksen har fået vendt skuden i Schweiz: Det var jo det, jeg blev hentet ind for

Bo Henriksen har fået sat sit præg på FC Zürich - både pointmæssigt og i forhold til humøret.

2 min læsning
Bo Henriksen har fået vendt skuden i FC Zürich.

Bo Henriksen har gjort det, han blev hentet ind for.

Efter tre måneder som ledig, blev han den 10. oktober præsenteret i FC Zürich.

Lidt mere end fire måneder efter, kan den karismatiske cheftræner nu glæde sig over, at han er lykkedes med at få vendt skuden i den schweiziske storklub.

FC Zürich vandt det schweiziske mesterskab i forrige sæson, men da Bo Henriksen overtog tøjlerne var det ikke til at se.

Det var således kun blevet til fire point i de første 10 kampe i indeværende sæson.

Nu, lidt mere end fire måneder senere og med en overstået VM- og vinterpause, er FC Zürich ikke bundprop længere. 21 kampe spillet og 23 point på kontoen – en markant forbedring under Bo Henriksen.

Foruden den forbedrede pointhøst, er stemningen og humøret i truppen også blevet vendt. Noget, som Bo Henriksen har haft som fokusområde fra dag ét:

– Det var jo det, jeg blev hentet ind for. Jeg skulle ændre noget, der ikke fungerede, og hvor de ikke havde vundet i 16 kampe. Og det er jo forholdsvis mange kampe.

– Nu mærker jeg tydeligt, at der er en anden figur på holdet. Den måde, der blev snakket til hinanden på, var bidsk og trykket på grund af de resultater, der var blevet lavet. Især når vi tog i betragtning, at man blev schweizisk mester sidste år, siger den tidligere AC Horsens- og FC Midtjylland-træner til TV2 Sport.

Bo Henriksen om fyring: Uenig i beslutning

Der ligger dog fortsat et større arbejde foran Bo Henriksen og FC Zürich, som til trods for at være forsvarende mestre stadig ikke kan sige sig helt fri for at være en del af nedrykningsspillet med den aktuelle ottendeplads i tabellen.

Ikke destomindre må det siges at være en flot start for Bo Henriksen i sit første som cheftræner i udlandet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer