3F Superligaen

Bo Henriksen om fyring: Uenig i beslutning

Bo Henriksen anerkender FC Midtjyllands ret til at afskedige ham som cheftræner. Men han er ikke enig i beslutningen.

Bo Henriksen mener, FC Midtjylland har valgt forkert i at fyre ham som cheftræner i klubben
Foto: AFP/Ritzau Scanpix.

Bo Henriksen er torsdag blevet fyret i FC Midtjylland.

Selvom den nu forhenværende FCM-cheftræner anerkender klubbens ret til at opsige kontrakten, er han ikke enig i beslutningen og mener, han kunne have skaffet de nødvendige resultater i fremtiden.

Officielt: FC Midtjylland fyrer Bo Henriksen

– Jeg havde håbet, at jeg havde fået lidt mere tid til at sætte mit præg på holdet, og jeg havde set frem til at udvikle spillet de kommende måneder og samtidig fortsat skabe resultater i alle turneringer, siger Bo Henriksen og fortsætter:

– Men jeg anerkender, at det er klubbens ret og pligt at sætte sit eget hold. Som træner er man altid til debat, og i mit tilfælde har FC Midtjylland nu truffet den beslutning, at jeg ikke kan bringe holdet videre. Det er jeg uenig i, men det er et vilkår, at man kan blive afskediget, når man er cheftræner i en stor klub.

Officielt: FC Midtjylland fyrer Bo Henriksen

Til trods for uenigheden mellem Henriksen og klubben omkring beslutningen om at gå hvert til sit, er den nu forhenværende FCM-cheftræner glad for sin tid i klubben.

– Jeg vil gerne takke alle – stab, spillere, kolleger og frivillige – i FC Midtjylland for 14 skønne, meget intense, måneder. Jeg er glad for, at jeg fik chancen for at være en del af fællesskabet i FC Midtjylland.

FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, har i artiklen herunder sat ord på, hvorfor klubben har valgt at afskedige Bo Henriksen.

Steinlein: Derfor stopper Bo Henriksen

Bo Henriksen blev ansat som cheftræner i FC Midtjylland sidste sommer og har ifølge Transfermarkt stået i spidsen for holdet i totalt 55 kampe. Heri har han opnået et pointsnit på 1,89 point per kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P