2 min læsningOfficielt: Ruben Selles er Premier League-manager sæsonen ud

Southampton bekræfter fredag, at den tidligere AGF- og FCK-assistent kommer til at være manager for Premier League-klubben frem til sommer.

2 min læsning
Den tidligere AGF- og FCK-assistenttræner Ruben Selles er manager i Southampton frem til sommer.

Ruben Selles kan kalde sig Premier League-manager.

Hvert fald frem til sommer.

Southampton oplyser således fredag, at det bliver den tidligere AGF- og FCK-assistenttræner, der skal stå ved roret i den resterende del af indeværende sæson.

Ruben Selles har fungeret som midlertidig manager i den nedrykningstruede Premier League-klub siden den 12. februar, hvor Nathan Jones fik sparket.

Her har han stået i spidsen for klubben en enkelt gang, da Southampton sejrede med 0-1 ude mod Chelsea.

David Nielsen om Sellés: Fuldstændig åndssvagt, hvis han ikke bliver Saints-manager!

Ruben Selles har tidligere været assistenttræner i Superligaen under David Nielsen i AGF, inden han også var det under Jess Thorup i F.C. København.

I sommer tog han så turen til Premier League, hvor han blev assistent i Southampton – og altså nu kan kalde sig for Premier League-manager.

Der venter nu en svær opgave i jagten på overlevelse i den bedste engelske række for Ruben Selles og resten af Southampton – og mon ikke, han har udsigt til også at kunne kalde sig Premier League-manager i næste sæson, såfremt han lykkes med at sikre klubben overlevelse.

Næste opgave for den nedrykningstruede klub med den 39-årige spanier ved roret er lørdag klokken 16.00, hvor Leeds venter ude i en vaskeægte bundgyser.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer