Premier League

David Nielsen om Sellés: Fuldstændig åndssvagt, hvis han ikke bliver Saints-manager!

David Nielsen har i flere omgange haft Rubén Sellés som sin assistenttræner. Han mener, spanieren er Southamptons bedste chance for at overleve i Premier League.

David Nielsen og Rubén Sellés har arbejdet sammen i flere omgange. Her ses de i AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Fuldstændig åndssvagt!

Sådan betegner David Nielsen det, hvis Southampton skulle vælge at gå med en anden manager end deres midlertidige styrmand i jobbet – Rubén Sellés.

Spanieren stod i spidsen for det hold, der lørdag vandt 1-0 ude over Chelsea, og han har imponeret den tidligere AGF-cheftræner, som mener, Sellés er Southamptons bedste mulighed for at overleve i Premier League.

– Det ville være fuldstændig åndssvagt ikke at give ham det. Det ville være vildere ikke at give ham jobbet end at give det. Hvis man har set, hvad han gør på træningsbanen og spillernes respons efter kampen, så håber jeg, at man i hvert fald giver ham resten af sæsonen. Jeg mener ikke, at de får en større chance for overlevelse med andre trænere end ham, siger David Nielsen til Bold.

Officielt: Southampton fyrer træner – Superliga-kending overtager

Skulle det dog ende med, at Southampton vælger at pege på en anden mand til managerposten i den sydengelske Premier League-klub, er David Nielsen fortrøstningsfuld på den tidligere AGF- og F.C. København-assistenttræners vegne.

– Hvis ikke, han bliver cheftræner i Southampton, så bliver han det et andet sted. Rubens tid er kommet nu!, fastslår David Nielsen.

Highlights: Frisparksspecialist gør det igen – Southampton slår kriseramte Chelsea

Rubén Sellés overtog managersædet i Southampton i forbindelse med fyringen af Nathan Jones den 12. februar. 39-årige Sellés er blot midlertidig manager, men har slået fast over medier, at han går efter at tage tjansen permanent.

Southampton ligger trods sejren over Chelsea på en sidsteplads i Premier League med tre point op til Bournemouth og redning. Næste opgave for Sellés og Co. er udekampen mod Leeds United på lørdag. Premier League-opgøret fløjtes i gang klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P